kep2 kep3 kep4

Csarnoktípusaink

EURO-profilos szerkezet:

kep5A szerkezet I-keresztmetszetű IPE, HEA és HEB szelvényekből épül fel, előnye hogy a tetőtérben nincs vízszintes vonórúd így a tetőtér kihasználható. Bármely fesztávnál és magasságnál alkalmazható. A keretállások többszörözésével bármekkora épület felállítható. Szerelése gyors és egyszerű.

VIERENDEL szerkezet:

kep6Zártszelvény elemekből épül fel, előnye hogy a tetőtérben nincs vízszintes vonórúd így a tetőtér kihasználható. 30m-es fesztávig alkalmazható. A keretállások többszörözésével bármekkora épület felállítható. Szerelése gyors és egyszerű.

Főtartós szerkezet:

kep7Zártszelvény elemekből épül fel, előnye hogy a vízszintes vonórúdra álmennyezet szerelhető. Mivel a tetőszerkezet tartóoszlopokra gyakorolt erőhatása függőleges önálló tetőszerkezetként téglafalra és betonoszlopra is szerelhető. Bármely fesztávnál és magasságnál alkalmazható. A keretállások többszörözésével bármekkora épület felállítható. Szerelése gyors és egyszerű.

Rácsos tartószerkezet:

kep8Zártszelvény elemekből épül fel, előnye hogy a vízszintes vonórúdra álmennyezet szerelhető. Mivel a tetőszerkezet tartóoszlopokra gyakorolt erőhatása függőleges önálló tetőszerkezetként téglafalra és betonoszlopra is szerelhető. Bármely fesztávnál és magasságnál alkalmazható. A keretállások többszörözésével bármekkora épületfelállítható. Szerelése gyors és egyszerű.

Daruzott csarnokszerkezet:

kep9Készülhet zártszelvény elemekből és EURO profil (IPE, HEA és HEB) szelvényekből is. Darupályával felszerelt nagy teherbírású szerkezet.

Amennyiben acélszerkezetű csarnokra vagy más acélszerkezetre van szüksége elképzelései megvalósításához, vegye fel velünk a kapcsolatot, akár egyedi tervezésű akár az általunk készített tervek alapján, bármilyen fesztáv és magasság esetén széles típus- és méretválasztékkal állunk rendelkezésére.